Over

Wat ons drijft

Kleinere bedrijven en organisaties slimmer laten werken met behulp van software, dat is wat we doen. Waarom? Omdat dáár de kansen liggen. Die grote jongens, die regelen het wel. Die hebben zelf ontwikkelaars in dienst, of kopen grote, dure softwaresystemen in die de hele organisatie ondersteunt.

Maar jij als kleinere ondernemer, moet jij dan achterblijven?

Wat ons betreft niet!

Ook jij kunt geld en tijd besparen door slimme inzet van software. Zo houd je meer tijd over om die dingen te doen waar je goed in bent en die je leuk vindt.

Onze diensten

Wie we zijn

De kern van Matijsen ICT is Erwin Matijsen. Al jaren ontwikkelt hij software en werkt hij met data, altijd in het MKB of de not-for-profit sector. Zijn grote kracht? Net zo duidelijk de taal van de tech spreken als de taal van de ondernemer.

Daarnaast is er een grote flexibele schil van ontwikkelaars en ontwerpers om naar behoefte specialistisch werk uit te voeren.

Maak kennis

Werkgebied

Onze uitvalsbasis is Havelte (vlakbij Meppel / Zwolle). Onze focus ligt daardoor op Noord-Nederland (Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel en Flevoland), maar met de huidige communicatiemiddelen lukt het ook prima om elders in Nederland aan de slag te gaan. Zeker bij complexere projecten vinden we het wel prettig af en toe face-to-face af te spreken.