Websites en Webshops

Complexere websites eenvoudig gemaakt

Voor uitgebreidere websites met een Content Management Systeem ben je bij Matijsen ICT aan het goede adres. Ook complete webshops zijn voor ons geen probleem. We richten ons vooral op websites en webshops die net dat beetje extra nodig hebben, zoals een uitgebreide blog waar meerdere mensen aan werken, websites met speciale unieke functionaliteiten of complete webshops.

We gebruiken hiervoor de zeer flexibele systemen Wagtails CMS en Django Oscar. Wagtails CMS is vergelijkbaar met Wordpress, maar flexibeler, veiliger en sneller. Django Oscar is een compleet webshopsysteem dat ook zeer flexibel en aanpasbaar is.

Werkwijze

Wat is er nodig?

De eerste vraag is: wat is er nodig? Wil je alleen een eenvoudige, statische website? Dan zijn wij misschien niet de juiste partij. Wij richten ons op grotere projecten waar meer maatwerk nodig is. Zoek je dat, dan brengen we alle wensen en eisen in kaart.

Voorstel

Op basis van de wensen en eisen doen wij een voorstel. Hoe gaat het traject eruit zien, wie doet wat, en vooral ook: wanneer? Verder maken we afspraken over onderhoud, hosting en doorontwikkeling.

Ontwikkeling en vervolg

Als alles akkoord is, gaan we van start. Tijdens het ontwikkelen houden we nauw contact, zodat we steeds zeker weten dat we op de goede weg zitten en niemand voor verrassingen komt te staan. Afhankelijk van de wensen en gemaakte afspraken, blijven we bij het project betrokken voor doorontwikkeling en/of onderhoud.

Kosten

Uiteraard wil je weten wat het kost een website of webshop te laten maken. Helaas is daar geen eenduidig antwoord op, het hangt helemaal af van de omvang van de sites en of wij bijvoorbeeld ook de (initiële) inhoud toevoegen. Meestal werken we op basis van een fixed fee voor de oplevering en maken we nadere afspraken over onderhoud.

Voorbeelden

Bekijk hier enkele voorbeelden van websites en webshops

Maatwerk platform

Maatwerk platform

Zelfstandige uitvaartondernemers bundelen hun krachten

Meer weten?

Meer weten?

Bel 06 275 645 28